Pay Per Click (PPC) Management

PPC Marketing

Promovarea Pay per Click prin Google iti ofera oportunitatea sa platesti pentru primele rezultate afisate in functie de cuvintele cheie cautate de utilizatori pe motorul de cautare sau pe site-urile partenerilor relevanti. Acest tip de marketing furnizeaza trafic instant si ofera mai multe cai de a complementa strategiile SEO existente prin testarea cuvintelor cheie, modelelor de business si permite dezvoltarea strategiilor de marketing bazate pe lucruri certe, nu presupuneri.
  • Provocarea este de a gasi un numar mare de cuvinte cheie lungi (long tail keywords) cu putine cautari dar cu sanse mari de conversie, ce au o competitie si un cost mult mai mic astfel incat profitabilitatea campaniei sa creasca. Acestea pot fi folosite pentru a te proteja impotriva cuvitelor cheie scumpe si cu volum mare de cautari, reducand in mod semnificativ costul mediu per click (CPC) pe intreaga campanie
Video Advertising
PPC Remarketing
Social Advertising
Display Advertising

Noi nu setam campaniile si apoi uitam de ele

TopServicii.Ro  ofera posibilitati de dezvoltare completa a campaniilor Pay Per Click (PPC) sau revizii generale a campaniilor existente precum si servicii de optimizare sau gestionare a conturilor. Fie ca aveti nevoie de administrare de la luna la luna sau doar o reconstructie a strategiei in ideea de a fi gestionata intern, suntem bucurosi sa va ajutam.

 
 

Serviciile Pay Per Click (PPC) disponibile

Mai jos veti gasi o lista cu cele mai comune servicii de marketing plătite pe care le oferim. Daca esti confuz cu privire la ceea ce ar functiona cel mai bine pentru afacerea ta, putem oferi consultanta cu privire la platformele care au cele mai bune randamente din cadrul industriei in care operati. Pentru cele mai multe firme, cele mai bune rezultate sunt obținute prin utilizarea unei combinații de diferite metode de publicitate online.

Google Adwords
adwords1

Promovarea PPC prin Google Adwords ofera instant trafic prin plasarea reclamei tale in pozitiile de top ale motorului de cautare. Tinand cont ca peste 90% din cautarile efectuate de utilizatori sunt pe Google, acest tip de promovare este cel mai eficient vehicul de marketing. Nu numai ca plaseaza site-ul tau in cele mai proeminente pozitii dar ofera si posibilitatea de a testa cuvintele cheie, complementand strategia SEO.


Facebook Ads
facebook3

Reclama prin Facebook completeaza cu succes orice campanie de marketing online. Cu peste 1 miliard de utilizatori activi zilnic si peste 900 de milioane de utilizatori de pe mobil, Facebook este principala platforma solcial media. Aceasta dispune de un sistem de promovare solid care ajuta la distribuirea mesajului tau catre o larga varietate de utilizatori. Companiile pot directiona utilizatorii Facebook in doua moduri.


Remarketing
remarketing1

TopServicii.Ro ofera servicii de remarketing complete, incluzand dezvoltarea campaniilor si administrarea acestora. Experienta noastra ofera certitudinea ca afacerile isi cheltuiesc banii pe utilizatorii cu cele mai mari sanse de conversie in clienti, scazand riscul de a consuma ineficient bugetul de marketing.

Audit Pay Per Click (PPC)
audit-ppc1

Noi oferim audit PPC ca serviciu pentru clientii care nu cauta neaparat sa schimbe furnizorul de servicii PPC, sau nu vor sa renunte la administrarea interna a conturilor – de multe ori acestia cauta pur si simplu noi modalitati de a imbunatati eforturile depuse sau eficienta resurselor consumate.

Ce este inclus in serviciile de management PPC oferite de TopServicii.Ro ?

  • Descoperirea si selectia cuvintelor cheie

  • Crearea reclamelor text

  • Ajutor la optimizarea paginilor de destinatie

  • Urmarirea conversiilor

  • Urmarirea apelurilor telefonice

  • Administrarea costurilor

  • Imbunatatirea si modificarea campaniilor

  • Research competitiv

  • Crearea si imbunatatirea paginilor de destinatie (ca serviciu suplimentar)

 
 

Raportare lunara

Vom raporta in fiecare luna evolutia campaniilor administrate, in functie de indicatorii de performanta agreati si urmariti. In plus, dupa revizuirea raportului, vom programa o ora de consultatie telefonica pentru explicatii referitoare la progresul campaniilor, directia viitoare, sau vom raspunde la orice fel de intrebari sau nelamuriri veti avea.